Τετάρτη , Ιανουάριος 31 2018
Breaking News
Home / ΝΕΑ / Διάκριση για την επιχειρηματική καινοτομία και τις επενδύσεις του ομίλου ΟΤΕ

Διάκριση για την επιχειρηματική καινοτομία και τις επενδύσεις του ομίλου ΟΤΕ

Για την καινοτομία, το επενδυτικό του πρόγραμμα και τις υψηλές του επιδόσεις διακρίθηκε ο όμιλος ΟΤΕ, στο πλαίσιο της 14ης διοργάνωσης των βραβείων «ΧΡΗΜΑ-Γεώργιος Ουζούνης».

Ο όμιλος ΟΤΕ απέσπασε το 1ο Βραβείο επιχειρηματικής καινοτομίας, για την εξαιρετική επίδοσή του στην εφαρμογή προηγμένων τεχνολογιών και καινοτομιών προς όφελος του πελάτη.

Ο όμιλος, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, διέθεσε νέες digital υπηρεσίες στην εξυπηρέτηση, αναβάθμισε όλα τα σημεία επαφής με τον πελάτη, φυσικά και ηλεκτρονικά, και λάνσαρε προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

Διάκριση για την επιχειρηματική καινοτομία και τις επενδύσεις του ομίλου ΟΤΕ

Επιπλέον, αξιοποίησε την τεχνολογία για να απλοποιήσει τις δομές του και να αυτοματοποιήσει τις διαδικασίες και τις λειτουργίες του.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, διακρίθηκε και με το 2ο Βραβείο υψηλών επενδύσεων. Ο όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα.

Μόνο τα τελευταία έξι χρόνια, οι επενδύσεις του ξεπέρασαν τα 2 δισ. ευρώ, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε την αύξηση του επενδυτικού του πλάνου σε 1,5 δισ. ευρώ για την τετραετία 2017-2020, κυρίως για οπτική ίνα και Δίκτυα Νέας Γενιάς.

Τέλος, σε αναγνώριση των υψηλών επιδόσεών του και της ανάπτυξης που σημειώνει παρά τις αντίξοες συνθήκες, ο όμιλος ΟΤΕ απέσπασε και το 2ο Βραβείο καλύτερης εταιρείας για το 2016.

Διάκριση για την επιχειρηματική καινοτομία και τις επενδύσεις του ομίλου ΟΤΕ

Ο διευθυντής Εξαγορών, Συγχωνεύσεων και Επενδυτικών Σχέσεων όμιλος ΟΤΕ, κ. Ευρίκος Σαρσέντης, δήλωσε σχετικά: «Η νέα ψηφιακή εποχή είναι εδώ και η τεχνολογία αλλάζει τα πάντα με καταιγιστικό ρυθμό. Οι επιχειρήσεις καλούνται να “αγκαλιάσουν” την καινοτομία και να προσαρμοστούν στη νέα εποχή.

Ο όμιλος ΟΤΕ δίνει πρώτος το παράδειγμα με τον ψηφιακό του μετασχηματισμό, και την εφαρμογή του μεγάλου επενδυτικού του πλάνου για δίκτυα οπτικών ινών και 4ης γενιάς.

Οι επενδύσεις του, η έμφαση στην καινοτομία και το αναπτυξιακό του όραμα καθιστούν τον όμιλο ΟΤΕ μία από τις καλύτερες εταιρείες στη χώρα».

Διάκριση για την επιχειρηματική καινοτομία και τις επενδύσεις του ομίλου ΟΤΕ

Τα βραβεία «ΧΡΗΜΑ-Γεώργιος Ουζούνης» διοργανώνονται για 14η συνεχόμενη χρονιά, αναδεικνύοντας τις εταιρείες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, με τις επενδύσεις, τις καινοτόμες δράσεις τους, την ανάπτυξή τους, το διεθνοποιημένο προσανατολισμό τους και τα θετικά τους αποτελέσματα.

Πηγή: newsbeast.gr

loading...

Check Also

Μπουτάρης: Μεγάλη μέρα η σημερινή για τη Θεσσαλονίκη

«Μεγάλη μέρα για την πόλη» χαρακτήρισε τη σημερινή, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *