Τετάρτη , Μάρτιος 21 2018
Home / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ / ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ / Τα άλλα σκυλιά δεν ήθελαν να παίξουν μ΄αυτόν τον ανάπηρο σκύλο. Τότε γνώρισε τον Πάολο το γαϊδουράκι και έγιναν αχώριστοι φίλοι.

Τα άλλα σκυλιά δεν ήθελαν να παίξουν μ΄αυτόν τον ανάπηρο σκύλο. Τότε γνώρισε τον Πάολο το γαϊδουράκι και έγιναν αχώριστοι φίλοι.

3

Η ζωή ενός σκύλου με ειδικές ανάγκες είναι εξαιρετικά δύσκολη. Επειδή κανένας άνθρωπος δεν θέλει να αναλάβει τη φροντίδα του, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε καταφύγιο ζώων. Ένα σκυλί με ειδικές ανάγκες, όμως, βρήκε έναν απίθανο σωτήρα.

33

Η Kolima είναι μια σκυλίτσα η οποία πάσχει από ένα σύνδρομο που την εμποδίζει να μεγαλώνει με τον ίδιο ρυθμό όπως τα άλλα σκυλιά. Ως εκ τούτου, η Kolima δεν μπορεί να περπατήσει άνετα μόνη της γιατί πονάει. Μέχρι τη στιγμή που γνώρισε τον Paolo.

333

Ο Paolo δεν είναι ούτε άνθρωπος ούτε σκύλος. Είναι ένα πανέμορφο γαϊδουράκι! Ίσως να αναρωτιέστε τι είδους σχέση θα μπορούσε να έχει ένα σκυλί με έναν γάιδαρο. Λοιπόν, ο Paolo και η Kolima είναι οι καλύτεροι φίλοι και περνάνε πολλές όμορφες στιγμές μαζί.

Παρακολουθήστε τη συγκινητική τους σχέση στο παρακάτω βίντεο!

διαφορετικό

Σχολιάστε εδώ!

loading...

Check Also

Τα πιο μινιμαλιστικά σχέδια για το μανικιούρ μας λίγο πριν φτάσουν οι γιορτές – διαφορετικό

Share Tweet Share Share Email Comments Νέα εβδομάδα και το μανικιούρ μας χρειάζεται ανανέωση. Στην …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *