Τρίτη , Οκτώβριος 24 2017
Home / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ / ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ / Χήρος ποτίζει καθημερινά το φυτό της γυναίκας του που πέθανε 19 χρόνια πριν.

Χήρος ποτίζει καθημερινά το φυτό της γυναίκας του που πέθανε 19 χρόνια πριν.

Την 24η Δεκεμβρίου του 1996 – Παραμονή Χριστουγέννων – η σύζυγός του Frankie, η Maxine, κέρδισε σε ένα διαγωνισμό. Το βραβείο της ήταν ένα όμορφο φυτό, ένα Αλεξανδρινό, που ήταν το ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα. Συνεπαρμένη, η Maxine έφερε το φυτό στο σπίτι για να το δείξει στον Frankie.

555

Τρεις ημέρες αργότερα, συνέβη κάτι το αδιανόητο. Η Maxine πέθανε από καρδιακή προσβολή. Ο πληγωμένος Frankie κράτησε το Αλεξανδρινό για να του θυμίζει την αγαπημένη του γυναίκα. Τα τελευταία 19 χρόνια, το ποτίζει κάθε μέρα και το βλέπει να μεγαλώνει.

55

Ένα Αλεξανδρινό μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες μέσα στο σπίτι, αλλά λόγω της ιδιαίτερης φροντίδας που του δείχνει ο Frankie, έχει κρατήσει σχεδόν είκοσι χρόνια!  Αυτό το κατόρθωμα δεν εκπλήσσει μόνο τους φίλους και την οικογένειά του Frankie, αλλά εκπλήσσει επίσης και πολλούς ειδικούς στα φυτά.

5555

Μετά από 19 χρόνια φροντίδας, το Αλεξανδρινό έχει μεγαλώσει και είναι σχεδόν δυο μέτρα ψηλό. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο μεγάλο, που ο Frankie δεν μπορεί πλέον να δει έξω από το παράθυρό του!

Κάθε Χριστούγεννα, το Αλεξανδρινό ανθίζει, και θυμίζει στο Frankie την υπέροχη γυναίκα του. Σαν να είναι κάθε Χριστούγεννα εκεί, μαζί του.

διαφορετικό

loading...

Check Also

Γυναίκα που ένιωθε παραμορφωμένη μετά από διπλή μαστεκτομή, κάνει τατουάζ σε σχήμα στηθόδεσμου και δείχνει το στήθος της παντού

Share Tweet Share Share Email Μια γιαγιά που ένιωθε «παραμορφωμένη» μετά από μια διπλή μαστεκτομή, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *