«Έλειψα για οικογενειακούς λόγους» – Sporty Freak

Ο Ντέρικ Ρόουζ άνοιξε τα χαρτιά του για τους λόγους που απουσίασε χωρίς να ενημερώσει κανέναν από τον αγώνα των Νικς με τους Πέλικανς. Ο 28χρονος άσος…

Ο Ντέρικ Ρόουζ άνοιξε τα χαρτιά του για τους λόγους που απουσίασε χωρίς να ενημερώσει κανέναν από τον αγώνα των Νικς με τους Πέλικανς. Ο 28χρονος άσος ξεκαθάρισε πως ό,τι συνέβη δεν σχετίζεται με κάτι αγωνιστικό, αλλά με ένα οικογενειακό πρόβλημα.

«Έλειψα για οικογενειακούς λόγους, δεν είχε να κάνει σε καμία περίπτωση με κάτι που αφορά την ομάδα ή το μπάσκετ. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που ένιωσα έτσι και έπρεπε να βρεθώ με την οικογένεια μου στο Σικάγο. Δεν ήθελα να δεχθώ καμία κλήση, χρειαζόμουν λίγο χρόνο με τον εαυτό μου και να βρεθώ στο πλάι της μητέρας μου. Ειδοποίησα την ομάδα αργότερα, όλοι έδειξαν κατανόηση αμέσως όταν τους εξήγησα. Μίλησα μαζί τους αργά το βράδυ αλλά και σήμερα το πρωί», τόνισε.

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει πως ως επαγγελματίας όφειλε να ενημερώσει την ομάδα πριν αποχωρήσει απάντησε: «Αυτό είναι σωστό αλλά έτσι συνέβη. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, εξήγησα στους συμπαίκτες πως δεν ήθελα να αναστατώσω κανέναν, ειδικά με όσα περνάμε αυτό τον καιρό. Απολογήθηκα σε όλους εξηγώντας πως δεν έχω νιώσει ξανά έτσι, δεν ήμουν ο εαυτός μου, το εξήγησα στην ομάδα και τους υπεύθυνους».

Πηγή: sport-fm.gr

Sportyfreak.gr

loading...

Αυτά πρέπει να τα δείτε: More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.