Υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΣ Φθιώτιδας ο Σωτήρης Κουτσοβέλης!

Μπορεί τις τελευταίες μέρες οι φήμες να ανέφεραν πως ένας εκ των λίγων υποψηφίων για την διεκδίκηση της προεδρίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας, Σωτήρης Κουτσοβέλης, δεν θα κατέβαζε συνδυασμό για την διεκδίκηση της διοίκησης, ωστόσο οι φήμες ανατράπηκαν. Σύμφωνα με ανακοίνωση που βγήκε το βράδυ της 11ης Ιανουαρίου ανακοινώθηκε ότι θα κατέλθει κανονικά με τον συνδυασμό του στις εκλογές της ΈΠΣ Φθιώτιδας στις 23 Ιανουαρίου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως για την ώρα στις εκλογές της ΕΠΣ Φθιώτιδας έχουν δηλώσει συμμετοχή ο τωρινός πρόεδρος Δημήτρης Κουτρομάνος και πλέον και ο πρώην αντιδήμαρχος Λαμιέων Σωτήρης Κουτσοβέλης. Υποψηφιότητες θα κατατίθενται ως τις 14 Ιανουαρίου και ώρα 15.00. 

Η ανακοίνωση-υποψηφιότητα 

Αγαπητοί φίλοι-παράγοντες των σωματείων της ΕΠΣ Φθιώτιδας

Μετά από παρότρυνση αρκετών σωματείων, μία ομάδα έμπειρων παραγόντων με πολύχρονη θητεία στα διοικητικά δρώμενα, αποφάσισαν να συμμετάσχουν στις εκλογές της ΕΠΣ Φθιώτιδας και να διεκδικήσουν τα ηνία της Ένωσης για τα επόμενα 4 χρόνια.

Πρόκειται για παράγοντες με όρεξη για δουλειά, με στόχο αποκλειστικά το καλό του ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, μακριά από ιδιοτέλειες και μικροσυμφέροντα, με ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, αλλά και όραμα για να αποκτήσει και πάλι η ΕΠΣ Φθιώτιδας τη χαμένη της αίγλη.

Με γνώμονα λοιπόν όλα τα παραπάνω, η ομάδα αυτή σχημάτισε Συνδυασμό και θα κατέβει αυτόνομα στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Περισσότερα τις επόμενες ημέρες…

Με τιμή

Ο εκπρόσωπος του Συνδυασμού

Σωτήρης Κουτσοβέλης

loading...

Αυτά πρέπει να τα δείτε: More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.