Κυριακή , Οκτώβριος 7 2018
Home / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ / FUN / Απίστευτο ατύχημα λευκού καρχαρία με κλουβί κατάδυσης (video)

Απίστευτο ατύχημα λευκού καρχαρία με κλουβί κατάδυσης (video)

Σε ένα πρόσφατο ταξίδι κατάδυσης, βιώσαμε μια πολύ σπάνια τρομακτική εμπειρία συναντήσεως καρχαρία που παραβιάζει την μία πλευρά του κλουβιού. Αυτό που φαίνεται στο βίντεο, είναι ένας επιθετικός μεγάλος λευκός καρχαρίας που προσπαθεί να επιτεθεί στον κλωβό, αλλά η ιστορία είναι άλλη.

Αυτοί οι φοβεροί καρχαρίες δαγκώνουν μεγάλα κομμάτια τόνου που συνδέονται με ένα σχοινί. Όταν ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας γέρνει και δαγκώνει κάτι, προσωρινά τυφλώνεται. Δεν μπορεί επίσης να κολυμπήσει προς τα πίσω.

Έτσι, αυτός ο καρχαρίας δάγκωσε το δόλωμα, χτύπησε τυχαία στην μία πλευρά του κλωβού, ήταν πιθανότατα μπερδεμένος και δεν μπορούσε να κολυμπήσει προς τα πίσω, έσπρωξε προς τα εμπρός και έσπασε τη μεταλλική ράγα του κλουβιού. Υπήρχε ένας μόνο δύτης μέσα στο κλουβί.

Ο δύτης ήταν ένας πολύ έμπειρος εκπαιδευτής κατάδυσης, παρέμεινε ήρεμος, και όταν ο καρχαρίας εκτινάχτηκε έξω από το κλουβί, ο δύτης κολύμπησε ήρεμα και ανέβηκε εντελώς αβλαβής. Το πλήρωμα έκανε μια εξαιρετική δουλειά, σηκώνοντας την κορυφή του κλουβιού, αναλύοντας την απρόσμενη κατάσταση και ο καρχαρίας βγήκε έξω μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

Ο ιδιοκτήτης του σκάφους, ο καπετάνιος και το πλήρωμα πρέπει να επαινεθούν για αυτό που έκαναν, που θα μπορούσε να αποβεί σ’ ένα ένα τραγικό γεγονός. Είμαι βέβαιος ότι ο Θεός και η τύχη είχαν κάποια σχέση με αυτό!

Διαβάστε περισσότερα

Check Also

Βάζει χυμό λεμονιού στη θήκη του πλυντηρίου ρούχων και δείτε τι συμβαίνει (video)

Εννέα απίστευτοι τρόποι για να μην αφήνετε σταγόνα από τα λεμόνια σας! Κάντε τα ρούχα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *