Τετάρτη , Μάιος 16 2018
Breaking News
Home / ΝΕΑ / ΚΟΣΜΟΣ / ΑΣΕΠ – 6Κ/2018: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για 588 μόνιμες θέσεις

ΑΣΕΠ – 6Κ/2018: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για 588 μόνιμες θέσεις

Προς δημοσίευση η 6Κ/2018

Στο Εθνικό Τυπογραφείο βρίσκεται για δημοσίευση η προκήρυξη 6Κ/2018 του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 588 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με το aftodioikisi.gr, η διαδικασία της υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων αναμένεται να ξεκινήσει την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου ή τις πρώτες μέρες του Ιουνίου.

Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα καλυφθούν είναι: γιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, υπάλληλοι φύλαξης, προσωπικό εξωτερικής φρούρησης, σωφρονιστικοί υπάλληλοι κ.α. Από αυτές, οι 24 θέσεις αφορούν την κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, 7 για την ΤΕ, ενώ η «μερίδα του λέοντος» θα διατεθεί στην κατηγορία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με 557 θέσεις.

Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο (Πίνακας Θέσεων).

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 6Κ 2018

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
loading...

Check Also

Έσκαβαν για το Metro στη Θεσσαλονίκη ΑΛΛΑ με Αυτό που Βρήκαν έμειναν Άφωνοι οι Αρχαιολόγοι και τα Σταμάτησαν Όλα! [εικόνες]

Τα έργα του μετρό προχωρούν και φέρνουν στο φως εικόνες που παρέμεναν καλά κρυμμένες στα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *