Παρασκευή , Μάιος 18 2018
Home / ΝΕΑ / Δαιμόνιος Σκλαβενίτης – Ποιο ΝΕΟ προϊόν βάζει στα σούπερ μάρκετ και τρελαίνει κόσμο;

Δαιμόνιος Σκλαβενίτης – Ποιο ΝΕΟ προϊόν βάζει στα σούπερ μάρκετ και τρελαίνει κόσμο;

Δαιμόνιος Σκλαβενίτης – Ποιο ΝΕΟ προϊόν βάζει στα σούπερ μάρκετ και τρελαίνει κόσμο;

Ποιο ΝΕΟ προϊόν βάζει στα σούπερ μάρκετ ο… Σκλαβενίτης;


 

Στον τομέα της επεξεργασίας κρέατος επεκτείνει τη βιομηχανική του δραστηριότητα ο… όμιλος Σκλαβενίτη κάνοντας έναν ακόμη μεγάλο βήμα στη συγκεκριμένη κατεύθυνση μετά την επιτυχημένη κίνηση με τα προϊόντα οικιακής χρήσεως «Γλάρος».

Η θυγατρική της Γλάρος –η οποία με τη σειρά της ελέγχεται 100% από την Σκλαβενίτης με αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία, επεξεργασία και τυποποίηση αλλά και συσκευασία κρεάτων έχει συσταθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πρόκειται για τη Meat House η οποία ενισχύθηκε το καλοκαίρι με κεφάλαια 600.000 ευρώ προκειμένου να ενισχύσει τη δραστηριότητά της.

Έτσι, οι πελάτες των supermarket θα γνωρίζουν στο εξής ότι τα συσκευασμένα προϊόντα κρέατος Meat House αποτελούν ένα επώνυμο προϊόν ιδιωτικής ετικέτας του συγκεκριμένου ομίλου.

Οι φιλοδοξίες στον όμιλο είναι πολλές καθώς πλέον οι πωλήσεις θα υποστηρίζονται από ένα τεράστιο δίκτυο 522 σημείων πώλησης το οποίο αποτελείται από τις αλυσίδες Σκλαβενίτης, Χαλκιαδάκης και The MART.

Να σημειωθεί ότι στο χαρτοφυλάκιο της «Γλάρος» περιλαμβάνονται επίσης -πέρα από τη Meat Houseμε μερίδιο συμμετοχής 90% η βιομηχανία προϊόντων ζύμης και αρτοσκευασμάτων Baker Master, με συμμετοχή 40% η εταιρεία εμπορίας και επεξεργασίας αλιευμάτων Genfroco, με 70% η ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία Bonora και με 90,5% η εταιρεία επενδύσεων και επενδυτικών υπηρεσιών ΑΝΙΚΑ.

Κάνοντας κλικ ΕΔΩ στηρίζετε την προσπάθειά μας να συνεχίσουμε το arpaxtiko.gr – Σας ευχαριστούμε

loading...

Check Also

Ποια η νέα τεράστια ονομασία για Σκόπια. Πονοκέφαλος, αντιδράσεις

Ποιο το νέο όνομα για τα Σκόπια; «Ψάχνουμε λύσεις, χωρίς να αλλοιώνουμε τις «κόκκινες» γραμμές». …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *