Κυριακή , Μάιος 6 2018
Home / ΝΕΑ / Δείτε πως αυτός ο έφηβος κερδίζει 1500 δολάρια την ημέρα… [video]

Δείτε πως αυτός ο έφηβος κερδίζει 1500 δολάρια την ημέρα… [video]

Δείτε πως αυτός ο έφηβος κερδίζει 1500 δολάρια την ημέρα…

Ένας 14χρονος έφηβος στη Νότια Κορέα φαίνεται ότι βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να… κερδίζει το «χαρτζιλίκι» του απλά και μόνο γευματίζοντας on camera!

Μεταδίδοντας ζωντανά τις γαστρονομικές του «κραιπάλες» μέσω μιας διαδικτυακής πλατφόρμας γνωστής ως Afreeca TV, αποσπά ψηφιακά «balloons», καθένα από τα οποία κοστίζει 10 cent.


 

Καταθέτες όσοι επιθυμούν να τον δουν ζωντανά να μασουλάει διόλου αμελητέες ποσότητες φαγητού, να κουβεντιάσουν μαζί του αλλά και να του προτείνουν το γεύμα που θα ήθελαν να ακολουθήσει.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία γνωστή ως Mukbang, που από το 2011 έχει ταχύτατα εξελιχθεί σε τάση κάνοντας θραύση στη Νότια Κορέα με τον 14χρονο Bj Patoo να είναι ένας από τους πολλούς που την ακολουθούν.

Τα μέλη της κοινότητας των Βjs, όπως αποκαλούνται όσοι ανήκουν σε αυτή, ολοένα και αυξάνονται και δικαιολογημένα, αφού ήδη υπάρχουν κάποιοι που έχουν καταφέρει να μετατρέψουν αυτή τη δραστηριότητα ουσιαστικά σε δουλειά πλήρους απασχόλησης με κάποιους να φτάνουν ακόμα και στο ποσό των 9.000 δολαρίων μηνιαίως!

Δείτε το video:

Για άμεση ενημέρωση πατήστε LIKE (Μου αρέσει) στην σελίδα μας… Ευχαριστούμε!

loading...

Check Also

Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, αποζημίωση 180.000€: Ποια τράπεζα το ανακοίνωσε

Ποια Ελληνική τράπεζα ανακοίνωσε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου με αποζημίωση 180.000 ευρώ; Σύμφωνα με τις πληροφορίες, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *