Κυριακή , Μάιος 6 2018
Home / LIFESTYLE / TV / Χαμός για την Ελένη Φουρέιρα: “Γιατί έχουμε απαίτηση να γνωρίζει ιστορία; Είναι μια διασκεδάστρια”

Χαμός για την Ελένη Φουρέιρα: “Γιατί έχουμε απαίτηση να γνωρίζει ιστορία; Είναι μια διασκεδάστρια”

“Θα έπρεπε να ξέρει τι σημαίνει το ένα και τι σημαίνει το άλλο”!

Οι αντιδράσεις και τα σχόλια για την κίνηση που έκανε η Ελένη Φουρέιρα με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας στη Eurovision να σχηματίσουν τον αλβανικό αετό, δεν έχουν τέλος. Στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως: «Ήταν ένα λάθος σε μια εποχή λίγο ευαίσθητη. Κανείς δεν θεωρεί ότι το έκανε από πρόθεση. Απλώς θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτική».

Ο Κώστας Τσουρός και ο Άρης Καβατζίκης, ωστόσο, είχαν κάποιες διαφωνίες. «Για τους Έλληνες, αυτός ο συμβολισμός σημαίνει τον επεκτατισμό των Αλβανών σε αυτή τη «μεγάλη ιδέα». Είναι σύμβολο αλυτρωτισμού της Αλβανίας, είπε ο Κώστας προκαλώντας την αντίδραση του Άρη: «Χωρίς να έχω καμία διάθεση να υποτιμήσω, η Ελένη είναι ένα κορίτσι, μια βιοπαλαίστρια που ξεκίνησε να δουλεύει από πολύ μικρή, είναι ένα κορίτσι που έχει ένα εύκολο ρεπερτόριο και είναι μια διασκεδάστρια. Γιατί έχουμε απαίτηση να γνωρίζει ιστορία η Ελένη Φουρέιρα»; Η απάντηση του Κώστα Τσουρού ήταν: «Θα έπρεπε να ξέρει τι σημαίνει το ένα και τι σημαίνει το άλλο»!

Κωνσταντίνος Μπογδάνος για Ελένη Φουρέιρα: «Η Βραζιλιανομεξικανοελληνοαλβανοκυπραία που μας εμπαίζει»


loading...

Check Also

Eurovision 2018: Η Ελένη Φουρέιρα στη δεύτερη πρόβα με το Fuego!

Στη σκηνή της Eurovision 2018 ανέβηκε σήμερα η Ελένη Φουρέιρα για τη δεύτερη πρόβα της, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *