Σάββατο , Οκτώβριος 6 2018
Home / LIFESTYLE / ΣΕΙΡΕΣ / ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 151-152-153-154-155 – Λόγια-Σταράτα

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 151-152-153-154-155 – Λόγια-Σταράτα

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 151-152-153-154-155

Επεισόδιο 151

Ο Μελίχ συναντάει τον Ερκούτ και τον ρωτάει τι σχεδιάζει με την Αρζού. Ο Ερκούτ συνειδητοποιεί πως ήταν ο Μελίχ αυτός που προσπάθησε να ρίξει την Αρζού από τον γκρεμό και του δείχνει το δαχτυλίδι. Καθώς τσακώνονται, η Ιπέκ φτάνει μαζί με τη Φεραγιέ.

Ο Ερκούτ βρίσκει την ευκαιρία, που ήθελε για να ξεφύγει και ο Μελίχ λέει στην Ιπέκ ότι ο Ερκούτ είναι φίλος του και μιλούσαν για δουλειές. Ο Μελίχ θυμάται ότι είχε δει τον Ερκούτ στο πλυντήριο αυτοκινήτων όταν έψαχνε τον Βεϊσελ. Πηγαίνει εκεί για να τον βρει. Και ο Ερκούτ όμως θυμάται τον Μελίχ όταν είχε έρθει στο μαγαζί. Ζητάει από τη Σεϊντά να συναντηθούν αμέσως. Της δείχνει το μήνυμα που έλαβε από το κινητό της και εκείνη έκπληκτη του λέει πως δεν το έστειλε εκείνη.

Ο Ερκούτ της ζητάει να μάθει ποιος το έκανε και η Σεϊντά υποψιάζεται την Γκόντζα και τον Σαντίκ. Ο Μουράτ επιστρέφει αλλά φοβάται να συναντήσει τον πατέρα του. Πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων και η Σεϊντά κρύβεται στην κουζίνα γιατί δεν θέλει να τον δει. Τον ακούει όμως να λέει πως την αγαπάει ακόμα και την αναζητά. Ο Βεϊσέλ έρχεται και είναι πολύ θυμωμένος με τον Μουράτ.

Η Σεϊντά ξέρει πια πως ο Μουράτ την αγαπάει και είναι θυμωμένη με τον Ερκούτ αλλά εκείνος την πιέζει να επιστρέψει στο κτήμα. Όταν ο Ερκούτ μαθαίνει πως ο Μελίχ τον αναζήτησε στο πλυντήριο αυτοκινήτων αποφασίζει να εξαφανιστεί και να πάρει μαζί του και τη Ζεϊνέπ. Ο Ερκούτ ζητάει την υποστήριξη του Βεϊσέλ στο θέμα της Ζεϊνέπ αλλά εκείνος του λέει πως αφού ο Σελίμ πλήρωσε για το εστιατόριο, θεωρούνται πια αρραβωνιασμένοι με την κόρη του και θα πρέπει να ξεχάσει τη Ζεϊνέπ.

Ο Ερκούτ γίνεται έξαλλος. Η Ιπέκ περιμένει η Αλιγιέ να ηρεμήσει. Επίσης αποφεύγει να μιλήσει με τον Μελίχ αλλά συναντιούνται τυχαία στους στάβλους και δεν έχει άλλη επιλογή. Η Ιπέκ λέει στην Αλιγιέ πως χώρισε από τον Μελίχ και είναι αποφασισμένη να πάει στην Αμερική. Η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη μαζί της. Η Τουγτσέ λυπάται όταν ακούει ότι η θεία της θα φύγει στο εξωτερικό. Η Μελέκ δουλεύει σκληρά για τα εγκαίνια του εστιατορίου. Όλοι την υποστηρίζουν και αυτό της δίνει χαρά.

Τα εγκαίνια πηγαίνουν πολύ καλά και όλοι οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι. Η Ελίφ είναι χαρούμενη, που ζει με τη μητέρα της και τη Ζεϊνέπ. Ο Ερκούτ είναι θυμωμένος με τη Ζεϊνέπ και πετάει μια πέτρα στο παράθυρο του εστιατορίου τραυματίζοντας την Ελίφ, που βρίσκεται εκεί τυχαία μόνη…

Επεισόδιο 152

Ο Σαντίκ δίνει στον Μελίχ το τηλέφωνο του Ερκούτ. Ο Ερκούτ μεταφέρει την Ελίφ στο νοσοκομείο και εκεί δηλώνει πως είναι πατέρας της. Η Ελίφ τρομάζει όταν συνέρχεται στο νοσοκομείο και οι γιατροί της λένε πως είναι καλά αλλά θα πρέπει να κάνουν κάποιες εξετάσεις ακόμα.

Η Μελέκ και η Ζεϊνέπ χάνουν το μυαλό τους όταν διαπιστώνουν ότι η Ελίφ δεν είναι σπίτι. Σκέφτονται ότι ίσως έχει πάει στο εστιατόριο αλλά όταν φτάνουν εκεί τα χάνουν βλέποντας στο πάτωμα τα σπασμένα γυαλιά και το αίμα. Πηγαίνουν στην αστυνομία να κάνουν καταγγελία εξηγώντας πως ίσως ο Ερκούτ είναι υπεύθυνος γιατί τις είχε απειλήσει. Οι αστυνομικοί τον καλούν από το κινητό της Ζεϊνέπ αλλά δεν απαντάει.

Όταν η Ζεϊνέπ αλλά και ο Μελίχ τον καλούν, ο Ερκούτ αισθάνεται παγιδευμένος. Φοβάται μήπως πάει φυλακή και καλεί τη θεία του να έρθει να φροντίσει την Ελίφ ώσπου να κανονίσει τα διαδικαστικά με το νοσοκομείο. Ο Σελίμ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα να συμπαρασταθεί στη Ζεϊνέπ και τη Μελέκ και όταν μαθαίνει πως ο Ερκούτ ίσως έχει σχέση με το περιστατικό, γίνεται έξαλλος.

Οι τρεις τους αποφασίζουν να φύγουν από το τμήμα και να ψάξουν και αυτοί την Ελίφ. Πηγαίνουν και στο πλυντήριο αυτοκινήτων αλλά ο Βεϊσέλ δεν έχει ιδέα. Πηγαίνουν στο σπίτι του Ερκούτ αλλά δεν τον βρίσκουν όπως δεν βρίσκουν πουθενά και την Ελίφ. Η θεία του Ερκούτ προσέχει την Ελίφ και όταν του λέει πως η μικρή είναι καλά, εκείνος αποφασίζει να ενημερώσει σχετικά τη Ζεϊνέπ. Καθώς η Ζεϊνέπ μιλάει μαζί του, ο Σελίμ παίρνει το τηλέφωνο και του λέει πως θα το πληρώσει ακριβά.

Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ πηγαίνουν αμέσως στο νοσοκομείο αλλά δεν βρίσκουν την Ελίφ στο δωμάτιό της. Ο Σαντίκ ακούει τη Σεϊντά να κλαίει στο δωμάτιο της εξαιτίας του Ερκούτ. Πείθει την κοπέλα να συναντήσει τον Μελίχ και εκείνος της λέει πως ξέρει ότι ο Ερκούτ την εκβιάζει για να μείνει παρά τη θέλησή της στο κτήμα. Της προτείνει να συμμαχήσουν εναντίον του Ερκούτ και η Σεϊντά δέχεται…

Επεισόδιο 153

Η θεία του Ερκούτ, Σουκράν, παίρνει την Ελίφ σπίτι της. Της λέει πως από εδώ και πέρα το όνομα της είναι Λεϊλά και θα ζει μαζί της, σαν κόρη της. Η Ελίφ είναι τρομοκρατημένη και προσπαθεί να το σκάσει αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Στο νοσοκομείο, η Μελέκ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ ψάχνουν την Ελίφ.

Η νοσοκόμα δεν ξέρει που είναι η μικρή αλλά τους λέει πως η γιαγιά της ήταν μαζί της. Και οι τρεις πιστεύουν πως ο Ερκούτ έχει συνεργαστεί με κάποια για να απαγάγουν το παιδί. Εκείνη την ώρα φτάνει και η Γκιουλνούρ στο νοσοκομείο και ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ φεύγουν για να βρουν τον Ερκούτ. Η Μελέκ δεν αντέχει και λιποθυμάει. Ο Μελίχ πηγαίνει στο εστιατόριο, βλέπει το σπασμένο τζάμι και τηλεφωνεί στη Μελέκ.

Η Γκιουλνούρ είναι αυτή, που του λέει τι συνέβη και ο Μελίχ πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο. Ο Μελίχ μαθαίνει από τη Μελέκ τις λεπτομέρειες και γίνεται έξαλλος. Υπόσχεται στη Μελέκ να βρει την Ελίφ και φεύγει από το νοσοκομείο. Τηλεφωνεί στη Σεϊντά και μαθαίνει πως ο Ερκούτ έχει μια θεία, τη Σουκράν.

Ο Μελίχ βρίσκει το σπίτι της Σουκράν αλλά δεν είναι κανείς εκεί. Ο Μελίχ πιστεύει πως στην υπόθεση είναι μπλεγμένη και η Αρζού. Η Μελέκ είναι πολύ αδύναμη και η Γκιουλνούρ τη συνοδεύει στο σπίτι της. Ο Ερκούτ πηγαίνει στον Βεϊσέλ και του λέει τι συνέβη. Νιώθει ντροπή για ό,τι έκανε. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ βρίσκουν τον Ερκούτ στο πλυντήριο αυτοκινήτων και του λένε πως η Ελίφ δεν είναι στο νοσοκομείο.

Εκείνος τους λέει πως ίσως την πήρε η θεία του. Και οι τρεις μαζί αναζητούν τη Σουκράν. Πηγαίνουν σπίτι της και βρίσκουν εκεί μόνο τα ρούχα της Ελίφ. Μια γειτόνισσα τους ενημερώνει πως πριν από λίγο η Σουκράν έφυγε μαζί με ένα κοριτσάκι αλλά δεν ξέρουν που πήγε ενώ συμπληρώνει πως η Σουκράν δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Ο Σελίμ είναι έξαλλος και χτυπάει άσχημα τον Ερκούτ ενώ η Ζεϊνέπ προσπαθεί να τους χωρίσει.

Το ζευγάρι αφήνει σχεδόν αναίσθητο τον Ερκούτ και πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να αναφέρουν όλα όσα έμαθαν. Στη συνέχεια ενημερώνουν και τη Μελέκ η οποία απελπίζεται. Ο Βεϊσέλ την επισκέπτεται για να μάθει τι έγινε με την Ελίφ και η Μελέκ χάνει τον έλεγχο της. Ο Ερκούτ πηγαίνει στο κτήμα και κρύβεται στους στάβλους σε άσχημη κατάσταση. Ενημερώνει τη Σεϊντά πως βρίσκεται εκεί και της ζητάει να φέρει την Αρζού μαζί της.

Η Σεϊντά λέει τα πάντα στον Μελίχ. Η Αρζού ακούει τη Σεϊντά να μιλάει με τον Ερκούτ και πηγαίνει στους στάβλους. Βρίσκει τον Ερκούτ να αιμορραγεί. Ο Ερκούτ ζητάει τη βοήθεια της αλλά η Αρζού δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο.

Ο Ερκούτ της απαντάει πως πρέπει να θυμηθεί και να τον βοηθήσει. Της δείχνει το δαχτυλίδι του Μελίχ και της λέει πως εξαιτίας του ιδιοκτήτη αυτού του δαχτυλιδιού έχασε τη μνήμη της. Εκείνη τη στιγμή φτάνει ο Μελίχ…

 

Επεισόδιο 154

Η Αρζού ξαφνικά θυμάται τα πάντα και κρύβει το δαχτυλίδι. Ο Μελίχ της λέει πως ξέρει ότι θυμάται και πως είναι σίγουρος ότι συνεργάστηκε με τον Ερκούτ για να απαγάγει την Ελίφ αλλά η Αρζού διατηρεί την ψυχραιμία της και δεν τον αφήνει να καταλάβει κάτι. Ο Ερκούτ του λέει πως η Αρζού δεν είχε καμία σχέση με ό,τι συνέβη και πως η Σουκράν απήγαγε τη μικρή. Ενώ ο Μελίχ ανακρίνει τον Ερκούτ, η Αρζού το σκάει.

Η Ζεϊνέπ, η Γκιουλνούρ, ο Σελίμ και η Μελέκ είναι συντετριμμένοι. Ο Σελίμ αρχίζει να υποπτεύεται πως η Αρζού μπορεί να κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της Ελίφ και αποφασίζει να πάει στο κτήμα και να ερευνήσει. Η Ζεϊνέπ κατηγορεί τον εαυτό της για ό,τι συνέβη. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι συνεχίζουν να συναντιούνται. Ο Βεϊσέλ είναι ερωτευμένος μαζί της. Όμως το παρελθόν της Τουλάι δεν της επιτρέπει να ζήσει, όπως θα ήθελε.

Όταν βλέπει δύο γνωστούς της φεύγει χωρίς να δώσει καμία εξήγηση και ο Βεϊσέλ φοβάται πως είπε κάτι που δεν έπρεπε. Καθαρίζοντας τους στάβλους, ο Χασάν βρίσκει τον Ερκούτ αναίσθητο και ειδοποιεί αμέσως τον Κενάν. Καλεί και ασθενοφόρο και περιμένει τον Κενάν αλλά όταν επιστρέφουν στον στάβλο ο Ερκούτ έχει εξαφανιστεί. Ο Χασάν περιγράφει τα χαρακτηριστικά του άντρα στον Κενάν και εκείνος θυμάται ότι τον είχε δει στο νοσοκομείο.

Η Αρζού είναι αυτή, που έσωσε τον Ερκούτ. Καλεί την Αλιγιέ και της λέει πως έχασε τον δρόμο της για το κτήμα ώστε να δημιουργήσει αντιπερισπασμό και εκείνη επιστρέφει στο κτήμα και κρύβει τον Ερκούτ στην αποθήκη. Ο Κενάν βρίσκει ύποπτο το γεγονός ότι η Αρζού χάθηκε. Η Αρζού επιστρέφει στο σπίτι και ζητάει συγνώμη για την αναστάτωση, που προκάλεσε.

Καθώς ο Κενάν ζητάει εξηγήσεις από την Αρζού, ένας θόρυβος από την αποθήκη τους αναστατώνει και κατευθύνονται όλοι προς τα εκεί για να δουν τι συμβαίνει. Ο Σελίμ ξέρει πως το μέρος, στο οποίο δήθεν χάθηκε η Αρζού, είναι μακριά από το κτήμα και αναρωτιέται πως μπόρεσε να επιστρέψει σπίτι τόσο γρήγορα…

Επεισόδιο 155

Όλοι πηγαίνουν στην αποθήκη αλλά ο Ερκούτ κρύβεται. Ο Κενάν ρωτάει την Αρζού για τον άντρα, που βρήκε ο Χασάν στους στάβλους αλλά η Αρζού ξεσπά σε κλάματα λέγοντας πως δεν θυμάται τίποτα και να την αφήσει ήσυχη. Ο Κενάν αισθάνεται αβοήθητος.

Η Αρζού σκοπεύει να χρησιμοποιήσει υπέρ της την υπόθεση απαγωγής της Ελίφ. Στέλνει μήνημα στον Μελίχ από το κινητό του Ερκούτ και του ζητάει να συναντηθούν. Όταν συναντιούνται η Αρζού λέει στον Μελίχ πως αν θέλει να ξαναδεί την Ελίφ θα της δώσει το cd, που περιέχει την ομολογία της.

Η Ιπέκ μιλάει στον Κενάν για τις σπουδές της στην Αμερική. Ο Κενάν και ο Σελίμ την υποστηρίζουν αλλά η Αλιγιέ επιμένει να φέρνει αντιρρήσεις. Προτείνει στην κόρη της να βρει μια σχολή στη χώρα τους. Η Μελέκ είναι συντετριμμένη και περιμένει νέα από την αστυνομία για την Ελίφ. Η Ελίφ δεν θέλει να προκαλεί τη Σουκρά και κάνει ότι της λέει αλλά στο μυαλό της είναι μόνο μία σκέψη, να το σκάσει με την πρώτη ευκαιρία.

Η Τουγτσέ είναι λυπημένη γιατί της λείπει η Ελίφ και ξέρει πως η φίλη της έφυγε εξαιτίας της Αρζού. Η Σεϊντά νιώθει άσχημα για το μικρό κοριτσάκι κάνει ό,τι μπορεί για να της αλλάξει τη διάθεση. Ο Ερκούτ είναι εγκλωβισμένος στην αποθήκη. Καθώς περπατάει νευρικά, πατάει ένα καρφί…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

loading...

Check Also

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο – 5/10/2018

10Η ΕΝΤΟΛΗ,4,360… Δείτε όλα τα επεισόδια πατώντας ΕΔΩ loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *