Δευτέρα , Μάιος 7 2018
Home / LIFESTYLE / MEDIA / Τα 4 μέτρα που παίρνει ο ΣΚΑΪ για να σταματήσει τις διαρροές για το Survivor! Ό,τι μάθαμε, μάθαμε…

Τα 4 μέτρα που παίρνει ο ΣΚΑΪ για να σταματήσει τις διαρροές για το Survivor! Ό,τι μάθαμε, μάθαμε…

Κάποιοι λάτρεψαν και κάποιοι άλλοι μίσησαν τις διαρροές για την εξέλιξη του Survivor οι οποίες τις τελευταίες ημέρες δίνουν και παίρνουν μέσω διαδικτύου και τηλεοπτικών εκπομπών.

Όχι λόγω χαμηλής τηλεθέασης φυσικά, αλλά διότι με τόσες –σχεδόν προγραμματισμένες- διαρροές, η παραγωγή του Survivor και το ίδιο το κανάλι βλέπουν την αξιοπιστία τους να πλήττεται ανεπανόρθωτα και το φανατικό κοινό του παιχνιδιού να ενοχλείται.

Γιατί όσο και να ‘χεις κολλήσει με ένα παιχνίδι, το να ξέρεις από πριν με πάσα λεπτομέρεια τι θα συμβεί, ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα μείνουν αφαιρεί την όποια μαγεία και ξενερώνει τον τηλεθεατή.

Οι φήμες περί «δραστικών μέτρων» του σταθμού έχουν κάνει την εμφάνισή τους τις τελευταίες μέρες, ωστόσο τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί.

Το site μας, έκανε την έρευνά του και έμαθε ότι ο ΣΚΑΪ πράγματι ετοιμάζεται να πάρει δραστικά μέτρα προκειμένου κανείς να μην γνωρίζει το παραμικρό προτού προβληθούν τα επεισόδια του παιχνιδιού στην τηλεόραση.

Το σχέδιό του; Σατανικό. Και κυριολεκτούμε.

Στόχος No1: Η παραγωγή

Επειδή σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει μέση λύση, ούτε ωφέλιμες διαπραγματεύσεις, ο ΣΚΑΪ έχει ήδη ενημερώσει την παραγωγή του Survivor (η οποία αποτελείται από Έλληνες και Τούρκους εργαζομένους) πως σε περίπτωση που βγει προς τα έξω οποιαδήποτε πληροφορία, όλη η ομάδα θα αντικατασταθεί άμεσα και χωρίς την παραμικρή συζήτηση. Υπάρχει μάλιστα η φήμη ότι ήδη έχει γίνει η πρώτη…διορθωτική κίνηση.

Στόχος No2: Ο ηλεκτρονικός Τύπος

Τα sites –σύμφωνα με το κανάλι- είναι αυτά που κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά, καθώς κάθε πληροφορία που βγαίνει εκτός παραγωγής, μεταδίδεται σε κλάσματα δευτερολέπτου στους αναγνώστες.

Έτσι, ξεκαθάρισε πως στην περίπτωση που γραφτεί ή αναμεταδοθεί σε οποιοδήποτε ιστοσελίδα σχετική διαρροή, το κανάλι θα απαντήσει νομικά προκειμένου να διαφυλάξει το προϊόν του.

Στόχος No3: Οι τηλεοπτικές εκπομπές

Οι νομικές συνέπειες θα ισχύσουν και στην περίπτωση των αντίπαλων καναλιών, όμως ο ΣΚΑΪ δεν σκοπεύει να μείνει σε αυτό.

Στην περίπτωση των καναλιών, θα κινηθεί όχι με τη μέθοδο «οφθαλμός αντί οφθαλμού», δηλαδή δημοσιοποιώντας παρόμοιες πληροφορίες που θα αφορούν στα δικά τους τηλεοπτικά προγράμματα, μα με μια άλλη, πιο έξυπνη κίνηση.

Σκοπεύει λοιπόν, να απαντά με… δικά του spoilers για το Survivor που, όμως, θα είναι αναληθή, προκειμένου να μπερδέψει το τηλεοπτικό κοινό και στο τέλος κανείς να μην πιστεύει κανέναν!

Στόχος 4: Τα…μάτια εντός ΣΚΑΪ

Το κανάλι θα εντείνει τις προσπάθειές του, να βλέπουν το προϊόν που έρχεται από τον Άγιο Δομίνικο όσο το δυνατόν λιγότερα μάτια εντός ΣΚΑΪ. Αν και είναι βέβαιοι ότι οι διαρροές δεν προέρχονται από δικά τους άτομα, εντούτοις οι άνθρωποι του καναλιού είναι αποφασισμένοι να φυλάξουν τα ρούχα τους για να ‘χουν τα μισά.

Το τελεσίγραφο έχει ήδη σταλεί προς πάσα κατεύθυνση. Μένει να δούμε αν θα έχει τα αποτελέσματα που όλοι περιμένουν…

loading...

Check Also

Survivor: Σοκ με παίκτρια που φαίνεται να μιλάει στο κινητό – Δείτε τη φωτογραφία!

Μας δουλεύουν;… Και εμείς που νομίζαμε ότι δεν έχουν επαφή με τον έξω κόσμο. Η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *